Tiden går klokken slår!

-11 -12 -13

Hvordan pokker kan kokken være halv 1? Jeg er jo næsten lige stået op (kl 08.00)… Tiden løber fra mig, når jeg går hjemme. I går skulle jeg lige ud og se nogle nye lejligheder, som bliver færdig her den 1/9 2013. WOOW siger jeg bare!! Hvis du skal bruge en fed lejlighed med “balkon”, og helt nye fede douglas planker og totalt i standsat – og ligger på Frederiksberg, så kan du godt glæde dig. Den mindste ligger på 15.000 og den største på 25.000 kr. Så mangler man et frisk pust så har jeg noget godt i ærmet!!!

Jeg måtte skynde mig hjem bagefter, både fordi den lille ny skal have noget ro, og fordi jeg havde en aftale med Niels familie om at vi skulle male terrassen. Meen måtte aflyse fordi jeg var helt ødelagt, da baby valgte at være vågen i halvanden time forleden nat. Puhaaa. Den bedste dag er, når han får lov til at få helt ro og det er også planen. For man gider ikke at have en dårlig aften eller nat. Billedbladet kom forbi ved 16 tiden for at tage nogle familie billeder. Tror de er blevet rigtige gode. Glæder mig helt til at se dem…

Baby er nu 3 uger gammel og han falder ikk bare i søvn i løbet af dagen på armen længere. Næ nej, man skal bruge energi på det. Nu skal jeg gå rundt med ham. HAHA… Men en ting jeg ikke gør eller vil ud i, er at vugge ham på mine ben eller vugge ham i barnevognen. Det var en stor fejl, jeg lavede med Theodor. Jeg endte med at vugge og vugge og vugge ham, før han skulle sove. Og det var så hårdt at skulle vugge og vugge og hver gang jeg stoppede, vågnede han. Så det er et lille tip til nye mødre. Lad være med at vugge dit barn for meget, det bliver en hård vane for børn. Men vugge lidt i armene er fint nok – håber jeg, skal nok give en melding.

I dag får jeg min far og mor Anja på besøg, og jeg mangler stadig at komme i bad og spise frokost.

-9 -10 -82 Responses to “Tiden går klokken slår!”

  1. ck siger:

    Åh yes!!!…i det hele taget skal man la vær med at vugge og køre lange ture for at få dem til at sove – man gør sig selv og barnet en bjørnetjeneste….Og ja ja – jeg ved da godt det er nemmere sagt end gjort – men de kan altså godt lære at falde i søvn af sig selv – man skal bare gøre det fra start…..og man gør sig selv en STOR tjeneste – :-)og når de først skal ud og passes er der altså ingen der vader rundt med dem i barnevognen når de skal sove til middag…..men ingen har sagt det skal være nemt at ha børn 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *