Tiden løb fra mig i dag!

 

Beklager jeg ikke har skrevet så meget. Jeg har haft så meget tid. Som nogen er jer ved, brugte jeg meget tid på en masse rod torsdag og fredag. Mandag stod den på møder og på vej hjem i bilen, kom jeg til at shoppe lidt. Sætter det lige op i morgen. VI er lige kommet hjem far sviger som havde lavet skipperlabskovs. MMMmm det har jeg ikke fået i mange år. Sidst fik jeg det på Grøften i Tivoli.

Som I nok kan regne ud, har jeg ikke oplevet noget vildt fantastisk. Jeg har måske en ny ting som nogen ikke ved. Jeg havde ikke hørt om det før nu. Min tidligere kirurg i Houston Doctor Ciaravino sendte mig en mail omkring en ny måde

dr_ciaravinode fjerner fedt på! De fryser fedt! Er der nogen der har hørt om det før? Ikke fordi jeg selv trænger til det. Jeg blev bare nysgerrig for om det har noget effekt. Kunne selvfølgelig ikke forestille mig at det ikke skulle have nogen effekt, da jeg ved min tidligere læge er ret dygtig. Kender nogen det eller har i hørt om det?

 

Min ærlig mening om Breaking Bad
Nok om fedt frysning! Sidder og ser Breaking bad lige nu og vi er stort set færdig med 4 sæson. Mangler 2 1/2 mere. Men ærlige mening omkring Breakind bad. Den kan have nogle super gode episoder men også rigtig mange dårlige hvor der ikke sker en skid. Fx er der næsten et helt afsnit, hvor de skal fange en flue på et Lab. Så hvis jeg skal give den nogle stjerner vil jeg sige 3 ud af 6. God men samtidig irriterende dårlig.  HAHA

I morgen har jeg et møde med en ny blogger som jeg nok afsløre i morgen. Tror hun bliver super interessant og samtidig er hun en super smuk kvinde. De fleste kender hende.

 

Se resultatet her
Skærmbillede 2013-04-09 kl. 20.44.30

Sådan så jeg ud før jeg blev gravid igen. Tror ikke jeg har brug for en fedt frysning. Kunne bare ikke lade være med at spørge ind til det!

jackie navarro jackie navarro jackie navarro4 Responses to “Tiden løb fra mig i dag!”

 1. Mie siger:

  Det er da ellers noget af en kirurg du har der::))

  • Jackie Navarro siger:

   HAHAHAHA han ser lidt spøjs ud ik. Men du ved USA og kirurger. De kan godt se lidt anderledes ud. Han er ellers skide sød.

   Knus

 2. Mie siger:

  Ha ha, det var ment positivt:) hav en skøn weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *