Tidligt oppe! 

Lidt tidligt oppe. Niels vækkede mig og “savnet” mig kl 6 om morgenen men sådan  foregik tingene slet ikke. Baby vågnede også! Jeg vil indrømme med 3 unger så er det svært at finde tid til den slags – de sover jo sjældent på samme tid og når de så sover, så er der ofte en der er ved at vågne! Hahahaha – jeg ved godt det måske lige lovlig personligt. Men jer med børn, må kende det! Man er næsten ude i. Vi har lige 1 min eller jeg er for træt, så falder i søvn midt i interaktionen! Men vi har da alligevel formodet at få 3 børn. Haha. Nåh nok om det. Det var bare en sjov lille historie. 

Jeg sidder her på sofaen helt ødelagt, vådt hår og ser en eller anden teenage serie – røvkedelig. Om lidt skal jeg ud og ordne en masse ting og købe gave til min veninde som holder fødselsdag på en restaurant inde i byen, vi skal spise 10 retter og jeg har fået at vide at vi skal være sulten. Så det må jeg nok lige tænke over i løbet af i dag.  Det bliver sjovt! 

I øvrigt så er jeg startet med at træne, hvis ikke lige man følger på Instagram eller Facebook, så kommer de lige her også. 

Jeg er startet på EMS træning som du kan læse meget mere om HER – det er det vildeste. Resultaterne på mig er voldsomme. Jeg har lige født og efter 3 gange ser jeg sådan ud 

   
       One Response to “Tidligt oppe! ”

  1. tina nymann siger:

    OW ja, det ser vildt ud, men det har åbenbart enorm effekt….:-)
    Du ser iøvrigt flot ud i betragtning af at du lige har født!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *