Tilbage fra ferie

IMG_4804

Så er jeg tilbage fra ferie. En ferie med gang i den og ikke et tidspunkt hvor jeg lige havde 5 min til at skrive. Første gang på ferie med 3 børn og sikke en fart. Når børnene sov så var det voksent tid med vennerne. Vi har hygget os og ikke spekuleret over andet end at have det sjovt. Det er dejligt at være tilbage også til dejligt vejr, det kan ikke blive bedre. Nu skal jeg bare ind i min rutine herhjemme. Det er jo nemt nok, for jeg laver ikke det store. I dag står den på træning, oprydning i min garderobe, havearbejde, madlavning og hente Theodor. Lyder måske af meget og tiden er allerede rendt fra mig.

Men her er lidt billeder fra ferie, så kan i starte med det inden jeg skal ug og slå græsset. LOL (tryk på læs mere)

IMG_4951
IMG_4950

IMG_4932

IMG_4922

IMG_4910

IMG_4909

IMG_4903

IMG_4878

IMG_4868

IMG_4853

tur

udsigt

1dag
IMG_4805

IMG_4721

vand3 Responses to “Tilbage fra ferie”

 1. Jane siger:

  Det ser ud til at være en rigtig skøn ferie I har haft – sol og sommer – også i Danmark 🙂
  Jeg har skrevet det før, men det er altså virkelig nogle skønne og smukke børn. Dejligt at du er tilbage på bloggen!

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Jane.
   Jeg hørte godt at det næsten har været hedebølge. Kunne godt bruge en uge mere med 28-30 grader men bare herhjemme i Danmark. Må godt blive liiidt varmere.
   <3 <3 <3 rigtig dejlig dag

 2. raili kling siger:

  Skker dejlige urlaubsbilder ! <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *