Totalt blond!!!!

Nu er musical og teater ikke det jeg gør mig allermest i, (mest på grund af tid, ellers er jeg meget interesseret) men ville lige slå et slag for musicalen ”Legally Blond” som min onkel Benjamin er med i. I kan tro, at han kan synge igennem! Han sang også til min søsters vielse sidste år, og det var så smukt. Han er musical-uddannet og kan virkelig ramme de store toner. Så skal da helt klart ind og se forestillingen, der har Danmarkspremiere lige straks d.7. oktober.

Musicalen handler om den totalt blond og umiddelbart rimelig dumme tøs Elle Woods, som i filmen af samme navn. Forestillingen, og historien, er ret sej fordi at den viser, at selvom man er en pink-elskende blond ’bimbo’, betyder det ikke nødvendigvis, at man partout er totalt tabt! Faktisk er det Elle gør at hun udnytter det hun kan til sin fordel- og det er jeg stor fortaler for. Også det med at bryde ud af folks fordomme om én, nøjagtigt som jeg selv har gjort- er ekstremt forfriskende og dejligt. I forhold til filmen er det her jo en musical, så det er den samme historie tilsat god musik, ’catchy’ sange og en del mere energi og drama.

Der er selvfølgelig stadigvæk en chihuahua med, en masse pink og gang i gaden. Musicalen over filmen blev første gang sat op i London i 2009, hvor den vandt en pris for bedste nye musical.

Skynd Jer at købe nogle billetter (http://www.billetlugen.dk/teater/33715/legally-blonde/), og få set forestillingen, som Teatret gorgerne har arbejdet rigtig hårdt på- og som de glæder at dele med publikum.

Fordi jeg er VIP, og mine læsere lige så of course haha, har jeg fået lov til at dele lidt billedere fra prøverne… det bliver vildt! 🙂

(Facebook)

legally blond 1

legally blond 2

legally blond 3

legally blond 4.jpgSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *