Trænger til forkælelse Nuuuuuu!!!

Jeg har haft så travlt og med at knokle på det nye kontor. Lige nu har jeg fået det lidt skidt. Øv altså! Men jeg var simpelthen nød til at give jer besked, fordi at min blog har været efterladt i så langtid!!! Det må I undkylde.

Fra næste uge, bliver det meget bedre, Der har jeg tid til at sætte mig ned, og ikke tænke så meget over indretning og alt det praktiske, jo mit arbejde selvfølgelig. Jeg har selvfølgelig også købt en ting imellem tiden. Jeg havde det lidt svært med, hvad jeg egentlig skulle vælge hos latest Lab sidst og jeg var i humør til at give mig selv en gave, men men men jeg fandt mig en ret fed lang jakke, end havd jeg plejer at gå med. Jeg har altid manglet en jakke, som var så lang  til også at dække de lange kjoler, jeg nogle gange har på eller mine bare ben her til efteråret/vinter. S nå måtte jeg få lidt forkælelse og det blev en billig en af slagsen. Wuuhuuuu, elsker når jeg kan spare. Dem som efterhånden kender mig herinde, ved at jeg elsker udsalg!!!! YAI….  Jeg gav mig også den mulighed at få en pedicure i dag, så de grimme fødder, kunne blive en mindre grimme. Måske et par nye sko næste gang?!?!?!?!

Det blev denne Jakke fra Epoque

Tjek den ud HER på Latest Lab

Sponsoreret indlæg2 Responses to “Trænger til forkælelse Nuuuuuu!!!”

 1. Gülden siger:

  Jeg har savnet dine indlæg 😉 taaaaaak. Waiw er vild med din frakke, den er vild lækker 😉 mine fødder trænger også til kærlig pleje. Hvor har du fået pedicure??????
  Kærlig hilsen
  Gülden Sofia Y

  • Jackie Navarro siger:

   Jeg fik lavet pedicure inde i byen hos Nails. Men jeg kommer med et tilbud derind til. De er ret effektive, men det er ikke vildt hyggeligt, Men man får et godt resultat. Jeg kommer med et tilbyd den 27. Så vendt med at bestille tid. 🙂

   Knus herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *