Træning

Ved jeg er blevet en smule for tynd. Men jeg prøver at undgå konditionstræning og dermed startet på lidt tunge vægte så jeg ikke knækker. HAHA..

 

Jeg har været i gang i 5 dage og min mave ser allerede sådan ud efter 2 mdr uden træning.Jeg ved godt det er lidt voldsomt at vise mavebilleder. Men det er måske mere for at give jer et indtryk. Jeg spiser tonsvis af proteiner. Men Skal spise meget mere mad!!! Elsker god mad. Efter mit barn har mit stofskifte ændret sig fuldstændig!18 Responses to “Træning”

 1. Mille siger:

  Synes du er super flot! Vær stolt af din krop, den er en del af dig. Og så er det i bund og grund lige meget, hvad alle andre mener. Bare du er glad, din søn og din mand 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Mille. Taaak. Du er sød! 🙂
   Håber du får en god dag! Vi må håbe solen kigger frem i dag!

   KNUS FRA MIG

 2. Vicki siger:

  Hej Jackie!
  Super flot trænet maven – træner selv en del fitness, men desværre er min mave ikke trænet som din, selvom jeg træner mave -hårdt endda!
  Træner f.eks. kun mave idag.
  Tænkte på om du ikke kunne lave et oplæg om hvordan din kost ser ud?

  Hilsen Vicki (:

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Vicki

   Jeg træner mave hver dag hvis jeg kan komme til det. Jeg er meget fokuseret på at træne alle muskler i maven. Jeg kan sagtens bruge 30-40 min på at træne mave hver dag.
   Jeg kan godt lave et oplæg på hvordan jeg spiser. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så spiser jeg ikke så meget pt. fx om morgenen spiser jeg en halv til en hel bolle, frokost spiser jeg en dåse tun og en smule salat i, aftensmad er som regel en del kød, alt fra hakkebøffer, steg, alm bøf også måske en til to bider kulhydrater, som kan bestå af en halv lille kartoffel eller nogen gange en hel.
   Så sund er jeg nok ikke. Noget jeg også tit spiser er bare ren æg. Mmmmmm det får jeg lyst til at spise, mens jeg sidder her og skriver det.

   Rigtig dejlig dag.

 3. Sophie siger:

  Hej jackie 🙂
  Hvor mange kg er du oppe i en øvelse som den på billedet ?

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Sophie.
   Jeg tror kun jeg er oppe på 4 kg.. Helst gerne gentagene gange uden for meget vægt på armene. Ellers føler jeg at jeg får store arme. Dem vil man som pige gerne undgå. 🙂
   Tunge vægte på baller, lænden og mave. Så er du hjemme. 🙂

   Knus

 4. morten siger:

  Er det ikke fake? For det første er det da en mandearm/hånd?
  Men der er da også et eller andet helt galt rundt om navlen?

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Morten..
   Nej det er ikke fake. Det er min arm og jeg er bestemt ikke en mand. 🙂 Hvorfor skulle jeg dog sætte et fake billede op? Det giver jo ikke meningen. Som jeg selv beskriver på billedet er at jeg har tabt mig ekstremt meget og derfor er mine muskler meget synlige. 🙂
   Jeg har født og derfor ser min navle måske en smule skør ud, den burde gå indad, som den gjorde før jeg fødte.! Da jeg har fået navlebrok! 🙂 Du er velkommen til at se flere billede selvom jeg nok ikke skal overbevise nogen. 🙂 Men jeg er nu en ærlig og helt nede på jorden pige. Håber du får en dejlig dag.

 5. Maria siger:

  WOW! Flot mave:-)Det er da ikke til at se, at der har været en lille dreng derinde:-) Kan du ikke lægge et træningsprogram ind eller vise de maveøvelser du laver:-) Hvis jeg bare kunne få en halvt sådan en pæn mave som dig, ville jeg da blive lykkelig!:-)

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Maria..
   Nååååå Taaaak. 🙂
   Jo jeg finder lige en dag det passer ind. Prøv at kigge lidt i kategori workout. Det kan være jeg har lavet lidt indlæg på det tidligere ellers skal jeg nok lave et nyt!
   Du skal nok få en lækker mave hvis du spiser rigtig og træner din mave godt! 🙂
   Rigtig god aften

   Knus

 6. Julie siger:

  Hold da fast en lækker mave- bare jeg havde sådan en efter graviditet:-)!! Ville ønske jeg snart kunne tage mig sammen:-)

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Julie
   Haha.. hvor er du sød. Du skal bare hive dig selv op!!!! Så fungere det! Når du først starter kan man ikke stoppe. :-)Knus herfra og held og lykke

 7. Christine siger:

  HOLD NU OP en flot mave! JEg er selv gravid og gruer allerede for, hvordan jeg nogensinde skal få min “gamle” krop igen. Er så bange for slaske røv, lår og maveskind 🙂 Vil du ikke lave et indlæg, hvor du fortæller om, hvad du gjorde efter du havde født i forhold til mad og træning, for at få din gamle krop igen?

  • Jackie Navarro siger:

   Jo jeg laver det så snart jeg kan… Lover det.. Jeg har så meget at se til lige i øjeblikket.. Og taaaak.
   Knus herfra

 8. Christine siger:

  Hej Jackie
  Vil du ikke fortælle lidt om dit maveprogram?

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Christina.
   jooo selvfølgelig. Det er ikke så indviklet. Jeg laver alle mulige former for maveøvelser. Især cirkeltræning. Jeg har lige fundet et link så du kan se hvilken en jeg taler om http://www.altfordamerne.dk/sundhed/guides/Den-effektive-cirkeltraning/?subarticle=5
   Den bruger jeg indtil jeg ikke kan den mere. Altså så det syre i maven og gør ondt.
   Planken bruger jeg også meget, benløft er også god og selvfølgelig bruge maskinen og skru op for vægten. Alle øvelser er gode, det vigtige ved det er at det skal bare syre og gør ondt. Det virker på mig! Jeg tror det er vejen frem. Man skal lide for skønheden engang imellem. 🙂

   Håber det hjælper lidt men igen det er bare om at gøre det. Husk også ryggen, den er lige så vigtig som maven!

   Knus herfra 🙂

 9. Hannah siger:

  Kære Jackie,

  Jeg er simpelthen så imponeret over din krop. Udover det, du har fortalt Vickie længere oppe vedr., hvad du spiser, så vil jeg meget gerne vide, hvad og hvor meget, du drikker (vand, te kaffe mv.) på en normal dag? Træner du konditionstræning? I så fald hvor ofte og hvor længe? Håber meget på, at du vil svare på mine spørgsmål 🙂

  Din krop er virkelig flot og trimmet…

  God weekend til dig.

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Hannah

   Jeg drikker nok ikke de 2 liter vand om dagen som de siger. Jeg drikker når jeg er tørstig. Måske en liter vand!? Også 2-4 kopper kaffe. 2-3 krus mælk. Jeg drikker ikke rigtig te.
   Jeg træner ikke så meget konditionstræning. Jeg har problemer med højre side af maven. Jeg tror jeg er anspændt. Normalvis rør jeg mig meget i løbet af dagen. Det er ikke så tit jeg sidder stille. Hvis man gerne vil være mere skarp eller skåret så tror jeg at man skal spise mindre og lave gentagne øvelser. Spis dig aldrig rigtig mæt, jo måske en gang om ugen, skal du bare spise igennem. Spis sundt i løbet af ugen. Salat og tun er godt!!!

   God dag til dig. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *