træning i går

Jeg ser lidt anstrengt ud. Men det er det også. Sørg for at tage dine ben op i luften, hold numsen oppe og stille ned – Gentag til du er ved at falde om!!! Det giver godt! Jeg træner min mave stort set hver eneste dag, og der kan ses.

 2 Responses to “træning i går”

 1. Christine Dieu siger:

  Hej Jackie, har fulgt din blog i et stykke tid og er helt vild med den! Elsker at du er så pokkers ærlig omkring tingene – det giver så meget mere hehe 😉 har dog lige et par spørgsmål som jeg altid har undret mig over. Hvor “kommer” du egentlig fra? altså med hensyn til baggrund osv., for du har virkelig et smukt og unikt look! og hvor mange gange træner du om ugen? 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Christine 🙂
   1000 1000 tak!! Hvor er du skøn!
   Jamen jeg er lidt en blanding. Jeg stammer fra Rusland, Finland, Sverige, spansk og Filippinerne. 🙂
   Jeg træner pt mellem 3-5 gange om ugen! Jeg har halvt påskeferie lige nu. Så det er lidt svært at få det til at passe ind, med en familie.
   Tak for dine komplimenter. Det er squ lidt rart!

   Mange knus fra mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *