Træt, kvalme, ondt i maven!

jackie_navarro_theodor_conradjackie_navarro_theodor_conrad

og en syg mand!!! That´s Life!!! . I morges tænkte jeg åååh bare det ikke bliver i dag. Det gør det nok heller ikke. Niels er blevet syg. Jeg hentede ham inde i byen, da han røg ud af turneringen. Hellere Niels hjem end pengene.. HAHA… Det er selvfølgelig synd for ham og det kræver også mere energi og kræfter fra min side, da jeg så skal til fødselsdag alene med Theodor. Heldigvis er det familie, så de kan sagtens løbe rundt efter ham. Min far og lillesøster har fødselsdag og egentlig skulle vi også have været til Niels Kusines fødselsdag senere men det er blevet aflyst. Passer egentlig meget godt.
Sidder alene på sofaen med Theo mens Niels er til lægevagten. Det er nok en slem halsbetændelse. Håber ikke han smitter. Gravid og syg, det kan jeg slet slet ikke overskue.
Har ondt af ham. Det er sjældent han er syg og når han er syg virker det altid som om han virkelig har det skidt. Som han selv siger, “jeg er lavet af granit!” HOHOHO

Hold op det regner udenfor med kæmpe regndråber. Det er næsten tropisk regn. Nåh undskyld, det kom lige nu mens jeg sidder her. Sad lige og tænkte over det, fordi jeg har nogle hynder ude på nogle havemøbler. Ik så smart!3 Responses to “Træt, kvalme, ondt i maven!”

 1. AngelQueen siger:

  Skønne billeder af dig og Theodor, meget charmerende.

  Kig evt. forbi min blog og deltag i min smukke give away i anledning af min shop lancering.

  ILYG

 2. Raili Kling siger:

  Önsker god bedring til Niels !!
  Det er nogen dejlige billeder ad jer to !! Kram <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *