Tyv på fri fod!!!

Det var meningen Niels og jeg skulle være romantiske men det endte altså med at være sammen med 2 venner. Vi hyggede os, dog var det ikke så sjovt til sidst, min taske blev stjålet med alt i så vi jagtede den på find min iPhone, den skulle have været på Havneholmens cocktail bar kl 2.02 da vi kom på adressen, blev den slukket desværre. Der var nok nogen der fandt ud af det var min taske vi ledte efter. Alt var i den taske, så nu er der blevet givet en anmeldelse til politiet og overvågnings kamera på stedet er i gang med at blive tjekket. 

Det er så ærgerligt! I dag har jeg brugt min tid hos et værksted, nye bilnøgler, låsesmed til huset, forsikringer, ny tlf og opkald til politiet og kommunen etc. Fucking belastende!!! 

Min dejlige mand har været så god ved mig de her dage og har støttet mig. Uden ham havde jeg været meget meget trist. Så heldig at jeg har ham. Tak Niels. Elsker dig mere end du forstår 

Billeder fra den sjove del af aftenen

   
    
    
 One Response to “Tyv på fri fod!!!”

  1. Carina siger:

    Hvordan søren kan den blive stjålet, når I sidder sådan en hel flok mennesker samlet ??? Hvor er det ØV.. Er SÅ irriterende, at nogen ikke kender forskel på dit og mit.. Håber du får sporet den og får det igen :O))) smil fra mig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *