Ud med det gamle og ind med det nye!

Der er nok nogen af jer der er nysgerrig for hvordan min boligsituation er! Jeg er i hvert fald og når jeg lander i mit hjem som pt er på Frederiksberg, så går det meget op i vores boligkøb og hvad vi skal i fremtiden. Vi tegner løs og prøver at blive enige om vi skal beholde 2 badeværelser eller om vi skal lave det til 1 stort. Ja de lægger liiiiige oven i hinanden.

Forleden fik vi en underskrevet kontrakt på vores lejlighed på Frederiksberg, så solgt det er den lige om lidt. Så det er jo positivt! Geisler & Rønne gav den lige en sidste skalle, ellers havde vi nok lejet den ud. Så nu går det hurtigt, fordi nu skal der købes et hus på Rungsted Strandvej. Vi har underskrevet en købsaftale, men venter fortsat på at kommunen kommer med en landmåler, så vi kan sikre os at vi kan bygge en ekstra fuld etage som så ender med en kvadratmeter på 329 kvm. Så er det i hvert fald plads nok!!! Om ikke andet så er det en god investering, hvis vi skulle flytte igen, men det er slet ikke noget jeg gider at have i mine tanker. Lige nu skal mit drømmehus bygges, som tager nogle år. Vi venter med den ekstra etage til overskuddet er der. Nu vil jeg bare gerne ind i huset. Smukt er det ikke, men det kan det blive. Jeg glæder mig til at få styr på det sidste. Det sidste halve år har vi været usikker på vores boligsituation.

Ved I hvad jeg savner på denne årstid og en bestemt en af slagsen! Min vidunderlige pejs, som jeg havde i huset i Lyngby. Den var med i købet desværre. Men savnet er den i hvert fald!!!

Jeg har ingen pejs i lejligheden. Snøft. Dog kan jeg se frem til en i huset, som trænger til en lidt anden model. Leveringen af den nye pejs, bliver selvfølgelig  jydepejsen, who els!!? Det er kvalitets pejse og jeg glæder mig til at sidde foran den og hygge om aftenen. Men endnu en investering ligesom mange andre ting der skal laves i huset. Det hele løber op i kroner og øre og der skal findes en masse kvalitets vare. Jeg kan ikke bare på i ilva eller bolia og købe mine ting. Der skal også investeres i møbler og lamper osv osv osv osv osv osv og så VIDEREEEEE!!!!
Det bliver dejligt. Jeg elsker at bruge penge, når jeg får lov!!!!

( se min tidligere pejs i et ældre indlæg HER )

Det her kunne være en god idé til den næste. Den sidder inde i en gul mur, som skal pudses op. (Se nedenfor)
find den HER
Jydepejsen
Sådan ser pejsen ud i Rungsted – trænger vidst til en opdatering!!!

-2

Min drøm er en blanding af det moderne med herskabelig stil, som er tidløs. Evt en Kvänum køkken, stort langt træbord. Som jeg allerede har bestilt. Viser jeg senere. Det er 408 cm langt. Rigeligt med plads.

Se hvad jeg også kan få tiden til at gå med. Har været forbi nogle møbelbutikker og fundet inspiration på forskellige sider.

IMG_0155.JPG

IMG_0159.JPG

IMG_0163.JPG

IMG_0164.PNG

IMG_0160.JPG

IMG_0165.PNG

IMG_0166.PNG

IMG_0174.PNG

IMG_0167.PNG

IMG_0179.PNG2 Responses to “Ud med det gamle og ind med det nye!”

  1. belinda siger:

    hvis jeg skulle renovere så meget, så ville jeg elske f.ex en pejs som kan ses fra begge sider eller en som hænger ned fra loftet. Dog ville jeg blande dyrt med billigt, ellers tror jeg det bliver lidt for stylet og for perfekt. Men sådan er smag jo forskellig. Det lyder spændende (og dyrt)

  2. Iris siger:

    Måske er du allerede på Pinterest, hvis ikke, så er det et fantastisk sted at finde inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *