Vandt over mig selv!!!

 

 

Inden min audition var jeg så nervøs, at jeg næsten aflyste den! Heldigvis fik min søster mig på andre tanker. Det er noget, jeg så gerne vil- måske er det derfor, at jeg blev så bange for at fejle?

Jeg tog mig dog sammen, og så min frygt i øjnene. Det er jeg glad for – for det gik vist rigtig godt! Lige inden jeg skulle ‘på’ rystede jeg overalt – men lige så snart jeg gav slip, føltes det rigtigt. Det gjorde mig SUPER glad! Blev så stolt over, at jeg så min frygt i øjnene… nu glæder jeg mig rigtig meget, til at projektet går videre. Det er min søster der skal producere det, så det skal nok blive sjovt. Mere får i ikke at vide lige nu… Ooohhh hemmeligheder! Haha6 Responses to “Vandt over mig selv!!!”

 1. Mille siger:

  Godt gået! Fedt at læse, at du går så meget efter din drøm. Det kræver mod at se sin frygt i øjnene. Håber på det bedste! Du er for sej 🙂

 2. Raili siger:

  Ahaa, söster ! Har ogsa tænkt, at i 2 kommer til at arbejde sammen !! ;D <3

  • Jackie Navarro siger:

   hej mormor. 🙂 dejligt at se dig på bloggen. HAHAHA…
   Jeg måtte lige rette lidt du ved. 🙂 Ja er det ikke hyggeligt.. Håber Tyskland behandler dig godt. Hils familien. Stort kys.. Leo og jeg glæder os til at lave noget sammen

 3. Raili siger:

  Jag glaeder mig og see resultatet av jeres sammenarbejt <3
  Hilse alle ! Karl hilser ogsa ! Kram….

  • Jackie Navarro siger:

   hej igen mormor. 🙂
   Jamen jeg håber også det bliver godt eller ved du hvad, jeg ved det bliver godt! Knus og kys. Hils morfar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *