Vejret skifter!

sol

Hvor blev den lækre sol af??? Jeg føler mig snydt! Solen skinner det er 24 grader og vupti døn døn døøøøn….( Gyserlyd eller)  Hvor mange grader har det været nede på 5 grader? Danmark er et dejligt underligt land. Ikke nok med at vejret skifter som vi skifter trusser men, hvad sker der for delfinerne ved Nyborg og pukkel hvalen udenfor Hornæk! Er golfstrømmen ved at ændre sig drastisk? Jeg er godt klar over at den føre varme helt op til Norge men det virker lidt ekstremt. Sælerne er også glade for at være her. For nogle måneder siden mødte jeg den første sæl i Skodsborg, lå der og solede sig og mig ja jeg ringer straks til dyrenes beskyttelse og siger, der ligger en sæl og om det var helt okay??? helt bekymret. Typisk mig! Manden i røret siger, ja det er helt okay, men han var selvfølgelig glad for at jeg ringede, så de kunne holde øje med dem men det var normalt men alligevel lidt unormalt fordi mange sæler er på vej til Danmark i disse tider. Det er noget nyt! Nåh men her hvor jeg bor siger vi godmorgen til sælerne nu. Jeg bor jo langs øresund.

Kan du lide solbrillerne?

Jeg har fundet de her cool (billige) solbriller på WhereToGettheLook.dk 200 kr for alle A.J Morgan brillerne. Har selvfølgelig ikke kun fået 1 par men hele 4 par.2 Responses to “Vejret skifter!”

 1. trine siger:

  Har du egentlig skrevet noget indlæg vedr. det at gå fra silicone-bryster tilbage til dine egne naturlige bryster? Det ser i hvert fald meget pænere ud her på billedet.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Trine.

   Jo det er vidst længe siden. Kan man egentlig ikke søge på siden? Det var jeg ikke lige fået set efter? :-I
   Men jo tak. Pæne er det ikke lige pt. Det er helt gal med dem, men de skal naturligvis laves og forhåbentlig i år. Jeg håber jeg kan undgå at få silikone i men jeg tvivler desværre på det da der skal skæres meget i mit bryst og det bliver ikke pænt. Uanset hvad ønsker jeg stadig en lille barm. Det var jo heller aldrig meningen de skulle være så store. Jeg kan godt love dig for jeg blev overrasket da jeg vågnede i USA med så stor en barm, nu er det prøvet og det er også sidste gang. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *