Vi hygger

Cherie og jeg hygger hjemme. Vi elsker at være hjemme og nyder at kigge ud af vinduet. Nu er hun 6 måneder og det er en alder hvor hun allerede nu tester mig af. “Hvor langtid kan jeg holde mig vågen” den periode. Prøver jeg ihærdigt så skriger hun, hun er ikke ked af det, hun skriger bare fordi hun er gal. Lige i det øjeblik jeg skriver sover hun. Man skulle tro jeg var ekspert efter 3 børn, men sove det gider mine børn ikke. Hvis andre har gode idéer til den slags, så står jeg klar! 

   
    
 3 Responses to “Vi hygger”

 1. Camilla siger:

  Hej Jackie. Hvor ser hun altså skøn ud – det gør alle dine børn 🙂 Jeg håber, at det er ok, at jeg lige spørger til dit ‘tand-eventyr’ her. Senest havde du Invisalign-bøjlerne, ik? Synes du, at det er ‘besværet’ værd – her tænker jeg på, at de skal tages ud hver gang, man spiser og drikker andet end vand? Er du glad for resultatet? Tænderne ser flotte ud, men ‘føles’ de også godt? Mvh Camilla

 2. Jane siger:

  Hej Jackie,
  Wauw for nogle skønne billeder af Cherie – hun er godt nok sød. Ja, det er alle dine 3 børn, de er en blanding af dig og din mand, virkelig skønne og kønne børn. Og så ser de altid så glade ud.
  6 måneder er en skøn alder, synes jeg – men du har ret i, at de bliver lidt bevidste og nogle gange synes man det er sjovt og andre gange, når det handler om søvn, så er det knap så sjovt. Jeg tror desværre ikke rigtig at jeg har nogle gode råd, fordi børn er jo så forskellige og hvad der virker på et barn, virker ikke nødvendigvis på andre små børn. Det eneste jeg kan sige er, at det jo er en overgang, men jeg ved godt, at det er en ringe trøst, hvis man selv er skide træt og trænger til søvn.
  I øvrigt rigtig skønt at der er gang i din blog igen, jeg kan rigtig godt lide dine indlæg og hverdag, børn og så videre.
  Hav det rigtig godt, nye dine børn og god weekend 🙂

 3. Raili Kling siger:

  Dejlige bilder ad jer to ! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *