Video om “den anden side”!

LIV EFTER DØD

Jeg så denne video som en veninde postede på hendes væg, jeg er meget nysgerrig for hvad der sker med os efter livet! Jeg tror og håber ikke på at vi bare forsvinder for altid. Men at der venter os noget smukt på “den anden side”! Jeg kan somme tider spekulere over det i flere dage. Jeg ønsker ikke at forlade min krop og mit liv før jeg bliver gammel nok og jeg frygter somme tider døden. Jeg tar det også som et sundhedstegn at jeg vil være her, hvor jeg er nu. Mit liv, min familie betyder alverdens for mig! Jeg tror vi har sjæle, fordi jeg ikke mener at vores hjerner er forskellige om at vores hjerner ikke er en personlighed. Men vores sjæle har en personlighed. Kroppen er bare en maskine! Men hvordan vi lige er blevet placeret i den og om vi har en skæbne her i livet, det kan jeg ikke sætte mig ind i. Bliver nærmest skør af at tænke på det. Hvis der er nogen der har haft en oplevelse eller prøvet noget lignende, så er i velkommen til at dele den med mig, for jeg er sååååå nysgerrig! Nu gider mine læsere ikke skrive så mange kommentarer herinde men please!  Hvis du trykker på overskriften kan du ligge en kommentar nederst. Håber der er noget svar derude et sted eller også venter jeg gerne til jeg bliver gammel, for jeg er IKKE KLAR til at komme andre steder end hvor jeg er nu!
En sidste ting, hvis det nu passer, så forstår jeg i øvrigt ikke at der skal ske så mange grufulde ting i verden. Hvorfor er folks skæbne at blive født i en verden af krig, mishandling! Hvad er det der gør at de skal opleve det? Er det et valgt man tar, inden man bliver sat i verden, vælger man at komme til verden, hvis man skal sidde i kørestol og er multihandikappet???? Gid der var svar for så nogle ting – eller er jeg bare så dum og naiv. Det er der nok nogen der vil mene. Selvom der måske ikke er et svar, så er det altid underligt at tænke på.
Så tosset!!!

Har du noget så del det! Ville være så taknemlig8 Responses to “Video om “den anden side”!”

 1. luise siger:

  måske man som du skriver sku tage det som et sundheds tegn at man ikke vil dø. Døden skræmmer mig og jeg kan blive helt trist og dårlig ved tanken om at jeg en dag ikke skal leve mere, jeg elsker at leve og synes det er frygteligt at man skal herfra. Jeg håber virkelig også at der venter os et nyt eventyr når vi forlader denne jord.

  • Jackie Navarro siger:

   Jeg har det på samme måde. Jeg vil bare gerne være på jorden til jeg ikke kan mere. Skal selvfølgelig heller ikke lide! Jeg vil hellere bare sove ind den dag jeg er meget meget gammmel.
   Vi må krydse fingre for det! 🙂

   Knus

 2. Karina A siger:

  Jeg er så dødsangst som nogen overhovedet kan være, det er så skørt , hvis/når jeg tænker på døden, kan jeg gå helt i selvsving. Det er SÅ træls! Når døden bliver nævnt i en samtale , er jeg den der er smuttet, jeg har heller ikke trykket play på den video du har lagt op, det er noget underligt noget. Jeg så den nye twilight film og pga. Slutningen hulkede jeg i mindst 10 min bagefter. Bare tanken om at jeg ikke kan være sammen med min kæreste i en evighed og at vi på et tidspunkt skal miste hinanden , ej puha, bliver helt overvældet bare ved tanken ! Og på Samme tid tror jeg på Gud, jeg tror på at Jesus har gået i forvejen for mig , at han har oplevet mit liv på godt og ondt. At alt hvad der sker i mit liv , er der en mening med. Men når det kommer til døden har jeg svært ved at lægge mit liv i hans hænder, eller vide at det samme gælder mine nærmeste. Det er én ting jeg bare gerne selv vil kunne kontrollere.
  Det var vidst lidt af en roman :p men håber da at det giver lidt mening 🙂
  Rigtig dejlig dag til dig 🙂
  Må vi alle leve for evigt ;D

  • Jackie Navarro siger:

   Puhaaa Karina. Du har det meget værre end jeg har. Jeg troede jeg havde det slemt. Har du ikke angst, når du frygter den så meget. Videoen beroliger mig faktisk mere end den skræmmer mig. Så jeg synes godt du kan se den. Men jeg skal ikke tvinge dig.
   Taaak for din følelser og forklaring. Jeg bliver helt ked af på dine vegne. Men ja døden er et forfærdeligt emne. Tænker tit på min veninde som gik bort for nogle år siden. Som faktisk var 26 år – min alder! Puhaaa. Men lad os hellere lade være med at skrive/tale mere om den, hvis du ikke kan lide det. Tak for din historie Søde.

   Knus Jackie

 3. Karina A siger:

  Jeg valgte faktisk at tage til psykolog for snart to år siden da min far blev syg, fordi det gik helt amok der og der sagde hun og min læge, at jeg har angst, angst for at miste. det er træls. For jeg synes selv at det hæmmer mig en del, især nu hvor min far er blevet syg og jeg er flyttet til jylland. Jeg er så bange for at miste ham, min helt! Men jeg er jo heller ikke så gammel, kun 22. måske kommer det med alderen, altså at jeg lære at tackle det bedre. Man har i hvert fald lov at håbe 🙂
  Hav en dejlig dag Jackie og tak for en fantastisk god blog (:

  • Jackie Navarro siger:

   Øøv det lyder skidt! Jeg tror tit det er noget man skal lære at leve med! Men det er noget som kan blive bedre med alderen. Tit i de slags situationer er det vigtigt at tale om ting og gå i dybden og blive ved med at tale om det selvom det virker underligt. Jeg kender det til at miste. Jeg har mistet en del på min vej, både venner, tætte venner og en helt masse i familien. Jeg taler meget med Niels vedr den slags.
   Jeg har lidt angst for at dø og jeg har tidligere haft anfald. Men jeg er kommet til det punkt, hvor jeg har lært at styre det.
   Jeg håber du kommer dig over det eller lære at tolke det.

   Stort knus jackie

 4. Kathrine siger:

  Hej Jackie.

  Det er der heldigvis svar på. Alle de ting, du efterspørger er der en mand, der har undersøgt og fundet mange svar på.

  Keep looking, og husk at bruge din sunde fornuft – find svarene for dig selv, og lyt ikke til medierne.

  God jagt 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Kathrine.

   Tak for dine gode råd. Men det gjorde mig en smule forvirret. hmmmm… Jeg finder måske aldrig svaret før det bliver min tur.
   Gid det var lidt nemmere at regne ud.

   Rigtig skøn aften 🙂

   Kærligst jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *