Vil du have et godt tip til børnetøj på nettet!?

Jeg er så heldig at smaahjerter har givet mig et gavekort.
Så nu sidder hjemme og kigger på børnetøj og har bestilt lidt lækkert til børnene. Jeg havde lige nogle spørgsmål til online kundeservice under min handel og brugte deres chat funktion, Der var rart at det var en rigtig person som svarede igen og ikke bare en robot – rigtig god oplevelse.
Jeg er har prøvet noget lignende på andre sider som har nogelunde samme funktion, og det var nok nærmere en robot og upersonligt. Men på smaahjerter.dk, var det så personligt og forstående og nemt. Det er rart når man køber tøj på nettet, at de så kan svare ordentligt på spørgsmålene. Meget positivt overrasket!

Jer mødre kender alt til at handle på nettet, fordi der ikke er tid til at gå ud og shoppe, og når man er på barsel, så er det bare det bedste at være hjemme, for så er børnene glad og vi er ikke stresset over at skulle give opmærksomhed 2 steder. Det fungere bare ikke. Det er meget nemmere at handle på nettet og enda et sted som smaahjerter.dk der kommunikere meget personligt.

En af goderne ved at handle på nettet, er af der altid er børnetøj på udsalg, det er altså umuligt at gå ind i en butik og få rabat hele året. Så piger/kvinder jeg vil helt klart anbefale jer at købe tøj på nettet. Det er mere overskueligt og nemt, billigt hvis du finder de rigtige vare. Lad være med at vente til jeres unger kommer til verden, for så at traske ud i den store verden med nyfødte, det kan godt være et mareridt! Det har det været for mig! Nu har jeg heller ikke den store tid til at handle og når klokken slår 4-5 stykker, så skal Theodor hentes. Men den snak har vi taget på bloggen tidligere.

Nåh men jeg ville egentlig bare give jer en god og varm anbefaling ved at handle på www.smaahjerter.dk! DET VIRKER. Jeg tror ikke der går længe før jeg handler der igen.

I får nogle billeder af tøjet på børnene, når jeg har modtaget det.  Det er så Lækkert!

Det her har jeg bestilt

Her fik jeg 200 kr i rabat
http://www.smaahjerter.dk/retour-james-moerkeblaa-quiltes-jakke-med-haette_43r32187.html

smaahjerter.dk
Her fik jeg 150 kr i rabat
http://www.smaahjerter.dk/petit-by-sofie-schnoor-sort-sneakers_2026r34131.html

børnetøj børnetøj
Astronaut heldragt 100 kr i rabat
http://www.smaahjerter.dk/popupshop-graameleret-heldragt-med-astronaut-print_230r34108.html
børnetøj

Her fik jeg 50 kr i Rabat
http://www.smaahjerter.dk/milibe-stribet-creme-og-sort-heldragt_230r32870.html

børnetøj

 

Sponsoreret 3 Responses to “Vil du have et godt tip til børnetøj på nettet!?”

 1. […] Jeg er så heldig at smaahjerter har givet mig et gavekort. Så nu sidder hjemme og kigger på børnetøj og har bestilt lidt lækkert til børnene. Jeg havde lige nogle spørgsmål til online kundeservice under min handel og brugte deres chat funktion, Der var rart at det var en rigtig person som svarede igen og ikke bare en robot – rigtig god oplevelse. Jeg er har prøvet noget lignende på andre sider som har nogelunde samme funktion, og det var nok nærmere en robot og upersonligt. Men på smaahjerter.dk, var det så personligt og forstående og nemt. Det er rart når man …read more […]

 2. Rune siger:

  Hej Jackie,

  Jeg har også selv bestilt derfra – det er virkelig noget lækkert børnetøj.. Jeg fik et gavekort herfra på 200 kr: http://sendentanke.dk/smaahjerter-gavekort/ – og valgte nogle fine bukser til min søn.

  Mvh Rune

 3. Lisa siger:

  Har også ofte handlet ved smaahjerter.dk, men senest er jeg faldet over http://www.feen-froen.dk som har et kæmpe udvalg af Hummel, MOLO og meget andet super lækkert tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *