Vinderen af Bon´A Parte

Jeg havde faktisk lovet jer det i går. Så jeg er lidt pinelig over det! Men endelig har jeg fundet vindere, som jeg håber bliver glad for det. Vinderen får et gavekort på 1000 kr til hele Bon´A Parte´s hjemmeside. Der kan både købes tøj og andre gode ting. Min favorit er NOTICE som er lidt mere det yngre brand. Det er super lækkert kvalitet. Jeg går med overvejer om jeg lige skal købe den uldjakke jakke i hvid også. Så er glad er jeg for den.

Vinderen er….. SANDRA
Jeg kontakter dig pr Mail. Til alle jer andre. Im so sorry. Ville ønske alle kunne vinde!
Har det altid elendigt over der som regel kun er en vinder. 1000 tak for jeres deltagelse og for jeres fantastiske indsats. I er vidunderlige alle sammen… Åh gud – jeg er følsom. HAHAHA…

Kan I have en henrivende aften med dem i holder mest af.

Se her, så kan i få lidt inspiration. Det er hvad jeg godt kunne tænke mig!

Skærmbillede 2014-10-28 kl. 21.58.55 Skærmbillede 2014-10-28 kl. 21.59.28 Skærmbillede 2014-10-28 kl. 22.00.03 Skærmbillede 2014-10-28 kl. 22.00.13One Response to “Vinderen af Bon´A Parte”

  1. Sandra siger:

    Endnu engang TUSIND tak! Glæder mig til at modtage min kode, så jeg kan shoppe løs 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *