Vinderen af Django Unchained

Theodor conrad

 Nr 8 – Som er Cecilie!

 

Har prøvet at sende dig en privat mail, men den kan ikke gå igennem, er du sød at skrive en mail til mig på jn@selectedbloggers.dk Der kommere flere endnu. Super fed film. Love it!  Der kommer flere konkurrencer endnu. Nu skal jeg lige have fundet en lidt sjovere en. Jeg har noget lækkert i tankerne.

Meeeen jeg skal også skrive lidt, så det ikke ender med at blive en konkurrence side, frem for min egen personlig blog. Håber alle har haft en fantatisk weekend selvom det er monster koldt. Stod det til mig, skulle jeg ligge i sengen aaaallll daaaay… Mmmm Varm dyne, en kop te og Niels havde lavet en stor brunch,  eeej tebirkes. Kunne jeg godt æde nu! Sidder på kontoret og skal til tandlægen kl 11. Nok ikke så smart med birkes mellem tænderne. HAHA… Mmm Lækkert!

Glæd jer til at se Django Unchanied, også dig Cecilie. Den har rigtig premiere fra den 24 januar.

django unchanied anmeldelseSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *