Vinderen af Philip Martins Jojoba Oil er……

 

philip martins Jojoba olie

Christina Haldrup

Tillykke med det. Jeg får sendt Philip Martins jojoba oil  til dig hurtigst muligt! Min mand valgte et tal og jeg fandt frem til dig! Sender en mail til dig i aften!!! Du skal glæde dig til at få den. Jeg kan ikke undvære den!

Til dem som ikke fik noget i første omgang, må vi prøve igen. Hvis det stod til mig, fik alle en! Jeg er bare lykkelig over at kunne tilbyde jer det her! Bedre held til jer andre næste gang. Jeg prøver med en ny konkurrence om en lækker ansigtsbehandling forhåbentlig denne uge!3 Responses to “Vinderen af Philip Martins Jojoba Oil er……”

  1. Karina A siger:

    Så kom Niels lige i min sorte bog, for ikke at vælge mit tal . HAHA!
    Ej.. Tillykke til vinderen og tak for en god konkurrence , glæder mig til at deltage i den næste 🙂

    • Jackie Navarro siger:

      Hahahahaha.. Det siger jeg til ham…. Jeg gad ikke selv tage ansvar for det! Det er altså hårdt når man skal trække en vinder. Puhaaa. 🙂 Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *