Vinderen af Rapunzel of Sweden

Så er vinderen fundet! Tak til alle der har deltaget og bedre held næste gang.

Jeg skriver til vinderen pr mail. Så vidt jeg ved, må man ikke afsløre navne i et indlæg, men hun kan selv skrive efterfølgende under kommentar.
Jeg håber alle får en dejlig dag!

Vinderen modtager

Rapunzel Daily Shine Shampoo – Specielt fremstillet til extensions

Hair extensions kræver fugt og næring ved hver vask for at bevare sin gode kvalitet. Rapunzels Daily Shampoo hjælper dig med at bevare hårets fugt og næring. Den renser håret samtidig med at det styrkes indefra og ud ved hjælp af shampooens unikke sammensætning. Shampooen er fri for sulfater. Den indeholder silkeprotein, vegetabilske olier og er rig på A- og E-vitamin samt proteiner.

Hårkur – Rapunzel Reconstruction Treatment

Sig nej til kruset og skrøbeligt hår. Reconstruction Treatment er en intensiv proteinbalsam til skadet og tørt hår. Den avancerede formel indeholder en høj koncentration af protein, som giver håret næring. Den beskytter håret mod solens UV-stråler. Behandlingen opbygger håret og gør det lettere at style.

Rapunzel Shine Drops

Rapunzels Shine Drops er et innovativt silkeprotein, som giver dit hår umiddelbar og ekstra glans. Det er en avanceret formel, som hjælper med at vitalisere hårspidserne. De indeholder naturlige vitaminolier, som er rige på proteiner, der giver næring og fugt til håret, og beskytter hårets farve med et kraftigt UV-filter.

Rapunzel® Mermaid Krøllejern – Til de krøller, du har længtes efter!

Med Rapunzels Mermaid Krøllejern kan du nu få de krøller, du altid har længtes efter. De dobbelte jern forenkler brugen og giver dig lidt mindre krøller, som alligevel giver stor fylde. Fungerer godt i både naturligt hår og ægte hair extensions.

Forbered dig på succes! Med Rapunzels havfruelokker får du håret, som alle sukker efter.

(Husk at bruge handsken)

-1Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *