Vores liv som det er i dag!

1011332_640326782663499_1282278774_n

Havde lige et møde i huset her til morgen. Klokken 8. Pyhaaa. Selvom vi stod op kl 6..30, så var det lige på kanten. Var ved at blive forsinket selvom vi var hjemme! Jeg skal ikke klage, der er andre, der har det hårde end jeg! HAHA…

Nåh men i dag står det på afslapning hjemme. Overvejer at tage Theo ud til min faster og hendes børn, så han kan lege lidt med de andre. Men det er meget afslappende og baby kan stadig slappe af derover.

Der var lige spørgsmål til, hvordan Theodor han har det. Han virker stadig glad og har ikke vist tegn på jalousi. Han elsker sin lillebror og er ret forsigtig med ham. Jeg tror vi er heldige i forhold til hans føleser. Det går godt herhjemme. Så det er vi alle lykkelige over.  Jeg “lider” stadig af dårlig samvittighed, men den tror jeg til gengæld ikke, jeg kan gøre så meget ved, andet end at give Theo min opmærksomhed så meget som muligt! Det er så hårdt, når Theodor har fyldt stort set hele mit liv og selvfølgelig også Niels. Men Niels har er jo noget andet… Det er jo forståeligt og en fælles opgave. Men Theodor synger jeg godnat sange for hver dag og griner med ham, inden han skal i seng,  så kan jeg næsten ikke lade være med at fælde en tåre, fordi jeg bare savner at hygge med ham, og at jeg nu skal dele min kærlighed til min anden søn. Det går snart over for lige så snart baby kan begynde at gå, så er han nemmere at lege med især for Theo.

Theodor gik da han var omkring 8 mdr, og jeg har en fornemmelse at den lille nye også kommer til at gå tidligt.

Han er meget opmærksom, det var han allerede da han kom ud, der kunne man have øjenkontakt med ham i længere tid og det kan man stadig den dag i dag. Da han var et par dage gammel, holdt han sit eget hoved igennem længere tid, altså op til 5-10 min. Da han var en uge gammel, kunne han møve sig en lille smule frem, uden man støttede hans fødder. Nu kan han også vende og dreje sit hovede mens han sover, det er også godt, for så er man ikke så bange for det skæve hoved. Hehe… Niels var rigtig god til at træne Theo, og det er han også begyndt på med baby. Så det er jo bare fortryllende… Jeg er så glad for at have en mand, som er så opmærksom og så god en far. Mange mænd kunne godt lære af ham, men det er nok også derfor han ønsker sig mange børn, men om jeg lige gider at føde dem alle sammen, hmmmm det skal jeg altså lige overveje. Man begrænser sig også ved at få mange børn. Heldigvis er jeg kun 26 år og jeg har mange år endnu også hvis jeg vedligeholde mit unge sind! HAHA

Rigtig skøn dag til alle.

 

941712_640325939330250_31961352_n1011189_640326169330227_1899038781_n8 Responses to “Vores liv som det er i dag!”

 1. Melina siger:

  Jeg ELSKER Theodors hår! Det er så sejt!! 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   HAHA JAAA det er så lækkert! Han er bare helt svedig på det billede. HAHA… Løb rundt

 2. Mie siger:

  Åh:) de er søde.. Ha ha, måske du får en datter om nogle år

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak. Ja det ved man aldrig. Tror dog kun der kommer drenge ud af mig. Men det går. Så må drengene passe godt på deres mor en dag. <3

 3. Sofie siger:

  Har i fundet på et navn til det lille vidunder 🙂 ?

  • Jackie Navarro siger:

   Nej er det ikke forfærdeligt! Man bliver næsten frustreret. Men det er også fordi familien ikke rigtig kan være enig med os. Der er ikke rigtig noget at hente fra dem. Man mangler sådan en. JAAA Det skal det være! Meeen hvad skal man gøre. Det kommer vel forhåbentlig snart. Snøft!

   • Sofie siger:

    Har os termin om 4 uger og er blank, havde enlig besluttet mig
    For Calvin – men hver gang jeg sagde det, sagde familien; Nåå, ligesom
    calvin Klein og så er jeg gået væk fra det igen og min kæreste har sat sig på Bertram, hvor alle siger at det er et rødhåret barns navn..Men synes ligegyldig hva man finder på, så er der en der har en historie om navnet, navnet minder om
    Noget sært eller et eller andet!
    Pigenavne er i min verden 10000 gange nemmere, men det er det nok fordi jeg venter en dreng, haha 🙂

    • Jackie Navarro siger:

     Hahaha. ÅÅååh vi står det samme sted! Det er så forfærdeligt. Hvad skal man dog gøre. Måske skal man gamble sig til navnet selvom det lyder absurd. Du har Ret i det med pigenavne.
     Hmmm numerolog? Jeg har talt med en. Det kan være hun kan komme med et navn. Hahaha

     Knus og held og lykke
     Skriv lige også når du finder på et navn.

     (Sidder lige i bilen på vej nord på) 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *