WAAUWW Det var hårdt!

unnamed
Det er sjovt hvilken mentalitet man kommer med inden træningen  starter. Sådan her lyder det oppe i mit hoved. Det her bliver jo nemt,  ingen pauser og selvfølgelig klare jeg den uden sved på panden!!! Sådan er det hver eneste gang og hver eneste gang bliver jeg overrasket, utroligt ik! Power træning med Mikkel Saabo. Puha siger jeg bare. Hav gav den ekstra gas og fik svinget godt med “pisken”!  Min krop er færdig. Jeg trænede kl 9 og kl 11 skulle jeg se fin ud til et møde på havnen.  Nu er jeg endelig kommet hjem og klokken er 14.15. Cherie er hjemme fordi hun har feber og børnene skal hentes snart plus der skal laves mad. Jeg ved ikke hvornår Niels kommer hjem, men det her bliver en hård dag at komme igennem.

Jeg er begyndt at blive rigtig glad for energii.dk og jeg har lige nu svært ved at forestille at jeg skal leve uden det en hel uge, når jeg går på ferie lige om ligt. Det er blevet en del af mit liv på kort tid. Er man ikke helt på toppen eller glad når man vågner, så ved jeg bare, at 1 time hos energii  så er jeg lykkelig. Det spreder enormt meget glæde og energi selvom jeg er helt færdig nu. Tror i øvrigt at grunden til jeg er træt i dag er fordi jeg fik lidt vin i går og kommer fra et 2 1/2 times møde. Selvom det var et rart møde og ikke så formelt, så kræver det alligevel en del af en at møde nye mennesker.

Men hold op en dejlig dag. Har talt med skønne mennesker hele dagen og haft en fantastisk oplevelse på alle mulige måder. Nu skal vi snart på ferie og jeg glæder mig vanvittigt! CANNES HERE I COME!!!

jackiesaabo2Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *