What To Wear

Det bliver iiiis koldt, og jeg er bare ikke til kjoler når det er så koldt, selvom jeg helst gerne vil have det på.. Det kan være at jeg kan tage et par strømpebukser på.. Det skal jeg lige tænke over…. pppprrrrrhhh

Det er modeuge og det er minus 5 grader.. Kl 18 skal jeg til mit første show. Vi har fundet ud af, at vi ikke gider at tage til en masse shows, fordi vi fryser og i år sker der ikke så meget alligevel!!!

Jeg tror at fashionweek bliver bedre til sommer.  Der behøves man heller ikke at blive pakket ind, som om man er en tur på grønland…(HAHA måske er det en undskyldning)

Jeg har bestilt noget tøj hos Tina Kornval, og jeg glæder mig til at prøve det og vise det frem! Jeg får det senere i dag. Hun har ikke så meget hjemme lige nu, men om ikke så længe kommer der nye   vare! Hendes tøj er meget det samme som Buch Copenhagen. Og de fleste ved hvad det er!! IKKE SANDT? Grunden til jeg nævner Buch, er for at give jer et indtryk om hvad det er… Tina Kornval er ny og det bliver lækkert..

LOVE LOVE LOVE

Jeg elsker det.. og jeg elsker når man kan spare nogen penge..  Hold øje med siden, for om ikke så længe kommer der sindssygt lækkert tøj!!!

Jeg skal selvfølgelig nok huske jer på det.

Lige nu sidder jeg hjemme og jeg har jo håndværker gående.. Igor som render rundt og arbejder nede i kælderen, han er så ekstrem.. Han kommer kl 7 om morgenen, og kl 17 går han.. Jeg er jo nød til at lave noget mad til ham og komme med kaffe ofte fordi han holder jo ikke pause.. Han arbejder på fuldtryk, den stakkels mand.. Søde Igor – du gør det godt!

 

Kig forbi hendes side selvom der ikke er det store udvalg lige nu men se lige på tøjet til den pris..

PIFT PIFT PIFT

         www.ButikTinakornval.dk14 Responses to “What To Wear”

 1. melissa siger:

  hey 🙂 villa lige høre om du ca ved hvor lang pels vesten er,
  søger nemlig en til at tage udover min læder jakke, men den må gerne være lidt lang. men er ikke så høj, så heller ikke for lang.. håber du kan hjælpe 🙂 mvh melissa

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Melissa. Dem jeg har herhjemme er ikke så lange.. Men jeg tror den som er “dyreste” derinde er lang nok. Men jeg kan finde ud af det ellers kan du høre dem butiktinakornval@gmail.com.
   dem jeg har går ikke ned over numsen. Jeg tror at den med pelskraven ser lang nok ud. Men hør dem ad! 🙂

 2. melissa siger:

  okay super det gør jeg tak 🙂

 3. Kristina Bech siger:

  Nu hvor du er vild med den stil som Buch køre med.. så syntes jeg at du burde tjekke Pure Copenhagen i Kgs. Lyngby ( jeg arbejder der )
  En del af vores tøj er noget ala samme stil som Buch.
  400 kr. er det dyreste for tøj og sko hos os… bare lige et lille tip.. 🙂
  God aften til dig..
  Knus fra mig.. 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Kristina…
   Neeeej tak for info.. Jeg vil meget gerne komme forbi. Er du der hver dag? 🙂 Jeg bor jo ikke så lang derfra. Bor selv i Lyngby 🙂
   🙂 Tusind tak.
   Sov dejligt 🙂

   • Kristina Bech siger:

    Jeg er der næsten hverdag.. hehe.. jeg er kældermus i butiken, så det er mig der pakker tøj op og gør det pænt.. jeg er der ikke idag ( skal til modemesse i bella) men fredag og lørdag er jeg der.. 🙂 glæder mig at du vil kigge forbi en dag.. 🙂

    • Jackie Navarro siger:

     Jeg overvejet faktisk at komme forbi i dag. Men det kan være det bliver imorgen så 🙂
     God tur til modemessen… 🙂

     • Kristina Bech siger:

      Tusind tak.. havde en skøn tur på messen.. vrikelig fed oplevelse..
      Glæder mig at du måske vil kigge forbi imorgen.. 🙂

     • Jackie Navarro siger:

      Ej hvor skønt. Det er godt at høre. Dejligt når man har haft en skøn dag..
      Jeg kigger ned imorgen 🙂
      🙂

 4. JEG LEVER siger:

  […] butik på Søborg Hovedgade 52.  Kan i huske jeg talte om en net butik med lækkert tøj. Se det her i mit tidligere […]

 5. Michelle Pedersen siger:

  Hvor kan jeg købe pelsvesten?

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Michelle. Det er et gammel indlæg. Jeg har ikke lige været derinde fornyelig. Ved ikke om de har den. Knus

 6. Michelle Pedersen siger:

  Den er der på hjemmesiden er lyder end den der er herinde, vil gerne købe den mørke af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *