Wuuhuuu Weekend!!!

Jackienavarro(Ser måske en lille smule smadret ud – HEHE)

HAHA… Nååh nej, det er jo næsten weekend hver dag for mig mere eller mindre! Dog synes jeg nogle gange at weekenderne kan være mere stresset end hverdagene. Min dag i går, gik ud på at sove, fordi Wallmans 10 år jubilæum gjorde mig beruset, nogen skal have skylden ik!!!! Jeg fattede egentlig ikke hvor meget jeg havde drukket før dagen efter. Det var en fantastisk oplevelse, altså ikke tømmermændene men aften var! Det var så hygsomt! Det er noget jeg kan anbefale, især til medarbejder arrangement, gode venner eller ja what ever, firma relateret!  Det var til gengæld ikke så vild som sidste år. Hooold nu op. Vi endte på Sams bar og til sidst LA bar, ikke lige mine smag normalt, men hvor havde vi det bare alt for fedt!!! Hvad skal man gøre, når det er onsdag og man gerne vil ud!?
SE LIDT FRA SIDSTE ÅR HER på se og hør

Har lige været til lægen med begge unger, 3 års undersøgelsen og 3 mdr vaccine. De var begge gode, meeen ikke sådan lige at tage at tage to unger med om morgenen til lægen.  Måske får vi en syg Victor i morgen efter hans vaccine, håber jo selvfølgelig at vi undgår det. Don´t hope so! Vi skal til middag i morgen inklusiv børnene hos et andet par med større børn i Vedbæk.  Aftalen er at vi skal tage The Boxer vin med, som er helt fantastisk. Niels nåede lige at bedstille det sidste 6 der var på lageret. Heldigt! Ellers var den aftale jo brudt eftersom, de først kommer igen om 14 dage.
Hvis man er til rødvin, så synes jeg i skal prøve den. Vi fandt den i Århus, da vi var ude og spise, vi valgte en forholdsvis dyr Amarone, den var vældig god, så kom han ned med husets vin som var The Boxer, for han synes da lige vi skulle smage den. Muuums.  Jeg tror at flasken ligger til 150 kr. Smag den, tror kun du vil få en god oplevelse.

The boxer

I dag er min mormor taget af sted, det har været hyggeligt at have hende på besøg, og jeg tror desværre der går meget langtid før vi ser hende igen desværre.
Hahaha… Ej noget sjovt i lige skal høre. Da Niels og jeg var til Wallmans havde vi 3 kvinder til at passe vores børn. Mormor, svigermor og min grantante. Sikker på de havde det sjovt, vi var måske lidt bange for de blev lidt for vilde, men havde naboerne til at holde øje med dem! HAHAHAHA… EJ pjat.
Synes bare det var morsomt2 Responses to “Wuuhuuu Weekend!!!”

 1. Anne siger:

  Ej hvor sjovt.. Troede ikke, de blev solgt i Danmark. Læg mærke til, at de ikke skal dekanteres men derimod rystes? Det står vidst på flasken.
  Og kan også anbefale deres cabernet sauvignon 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Anne

   Godt du skrev det med at ryste flasken, den havde jeg ikke set. Taaak. Må prøve den anden også! Den er bare fantatisk god!
   Kram Jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *