Mode ændrer liv

Moden betyder meget, og kigger man sig omkring kan man se, hvilken indflydelse moden har på os alle. Selvom mode ikke er alt, så synes jeg, at den betyder rigtig meget. Tøj og stil er noget, der betyder meget for mit liv, og jeg føler mig bedre tilpas, når jeg er en del af moden. Jeg elsker at shoppe, og jeg har personligt selv lidt dyre vaner. Det betyder dog ikke, at jeg ikke kan købe noget, der er billigt, hvis blot jeg kan lide det. Som med alt andet så er det ikke sort/hvid, men der er ingen tvivl om, at jeg vægter kvalitet langt højere end andet.

Med årene har jeg erfaret, at moden betyder mere, end vi mennesker går og tror. Når man iklæder sig tøj, som man godt kan lide, og som samtidig er en del af den udvikling, vor verden er inde i, så føler man sig bedre tilpas. Jeg kan personligt godt lide afslappende tøj som både jeans og T-shirts, men jeg elsker også at have en fed blazer over og et par pæne sko. Der er også forskel på mit tøj, alt efter om det er hverdag eller fest. Til hverdag kan jeg godt lide at være casual eller street, og til fest dresser jeg altid lidt op. Jeg mener, at det betyder noget, hvordan vi ser ud – og jeg mener også, at det i høj grad betyder noget, hvilke signaler vi sender ud.

Mode kan forbedre livskvaliteten

Mode koster penge, men det er en investering, som jeg holder af. Jeg har med tiden fundet ud af, at der kan være mange penge at spare ved at shoppe online, men nogle gange er det nok engang federe at købe tøj i en helt almindelig butik. Jeg elsker at gå ned gennem Strøget i København, for her kan jeg finde den bedste mode, og Mads Nørgaard og Levi’s er to af mine yndlingsbutikker. Her kan man finde den stil, jeg kan lide, men jeg er helt bestemt også åben for at prøve nye ting.

I en af sidegaderne til strøget gemmer La Coste sig, og jeg må nok indrømme, at jeg her er vild med at finde poloer og andet godt til klædeskabet. Jeg giver gerne nogle hundrede kroner ekstra for at få noget tøj på, som jeg har det rigtig godt i.

Jeg har personligt selv prøvet, hvordan det var at gå i tøj, jeg ikke helt brød mig om, eller som jeg følte var for billigt. Det var ikke en god fornøjelse, og det var også en af årsagerne til, at jeg valgte at ændre på det. Selvom man godt kan lide kvalitet, så behøver det ikke betyde, at det kommer til at koste en formue. Man kan sagtens være heldig at finde noget på tilbud, og særligt nu, hvor coronakrisen er ved at være overstået, så er der rent faktisk mange butikker, der har tilbud, som man ellers ikke ville kunne finde.

Jeg vil gerne slå et slag for mode og shopping og for at finde noget tøj, som man har det godt i. Så får man altså et helt andet liv, og så må man også vide, at det tager tid at finde det, man har det godt i. Man kan sagtens gå i mange forskellige slags mærker og samtidig have en god stil.